Voor koeling en verwarming van uw pand installeren wij duurzame en energiezuinige installaties die een lange levensduur hebben en dat bespaart u direct en in de toekomst onnodige kosten. Wij zijn F-Gas en STEK-gecertificeerd en bezitten NEN-keurmerken om ons hooggewaardeerd en breed assortiment in iedere branche te installeren. Ons assortiment is samengesteld met de merken Daikin, Mitsubishi (Electric), Fuji Electric, General en LG. Service en onderhoud bieden we u zoals u dat van al onze installaties gewend bent.

CV installaties
Om uw pand van warmte en warm water te voorzien is een centrale verwarmingsketel, boiler en thermostaat van groot belang. Met onze installatie van centrale verwarming zit u er altijd warm bij.

Luchtbehandeling
De juiste temperatuur, luchtvochtigheid en een neutrale geur maken woon- en werkruimtes comfortabel en leefbaar. Onze luchtbehandelingsinstallaties zorgen ervoor dat deze altijd in balans zijn.

Ventilatie en warmteterugwinning (WTW)
Om onnodig hard warm stoken of energiezuinig te koelen voorzien we uw pand van ventilatie en energiebesparende WTW. De temperatuur van alle ruimtes wordt zo in balans gehouden zonder dat daarbij onnodige kosten worden gemaakt.

Airconditioning
Ongeacht de buitentemperatuur zorgt onze airconditioning ervoor dat er in iedere woon- en werkruimte van uw pand een comfortabele temperatuur heerst.

Warmtepompen
Duurzame en energiezuinige oplossingen van warmte- en warmwatervoorzieningen bieden onze warmtepompen. Op deze manier bespaart u op uw kosten en het milieu.

Regeltechniek
Om al uw elektrotechnische installaties en systemen goed te laten functioneren en onder controle te houden is een uitgebalanceerde regeltechniek erg belangrijk. Onze vakkundige technici regelen dat voor u.

Klik voor meer informatie over de klimaattechnische installaties in de rechterkolom van deze pagina op de verschillende installaties die we voor u kunnen realiseren.