Wij zijn NCP-gecertificeerd en werken met Galaxy, Ademco, Aritech en Alfatronic alarmsystemen en verzorgen voor u het hele project van installatie tot testen en het contract met de meldkamer. Service en onderhoud bieden we u zoals u dat van al onze installaties gewend bent.

Ook voor uw alarminstallaties geloven we dat een compleet aanbod het beste werkt om uw pand te beveiligen. Wij realiseren voor u:

Inbraakbeveiliging
Helaas brengt inbraak veel schade en verlies aan, aan uw woning of bedrijf. Gelukkig zorgt onze beveiliging ervoor dat inbraak zoveel mogelijk uitgesloten wordt, zodat u schade en verlies aan uw pand en inventaris voorkomt.

Brand- en ontruimingsmeldsystemen
Bij brand of andere calamiteiten wilt u op tijd gewaarschuwd worden, zodat persoonlijke schade of schade aan uw pand voorkomen of geminimaliseerd kan worden. Onze meldsystemen helpen u daarbij.

Toegangscontrolesystemen
Om onder controle te houden wie uw erf en bedrijf betreedt is het belangrijk om toegangscontrole te houden. U beslist zelf wie u bij de poort toe laat om uw woon- en bedrijfspand onder controle te houden.

Camerasystemen
Om te controleren of binnen uw bedrijf of woning veilig en naar behoren gehandeld wordt kunt u uw pand beveiligen met videoregistratie. Onze camerasystemen helpen tevens bij opsporing van onrechtmatig handelen van (ongewenste) personen in uw woon- of werkruimte.

Klik voor meer informatie over de beveiligingsinstallaties in de rechterkolom van deze pagina op de verschillende installaties die we voor u kunnen realiseren.