In uw pand wenst u graag een aangenaam comfort om zonder zorgen te kunnen wonen of werken. Wij bieden u daarom een gevarieerd aanbod van elektrotechnische installaties. Uiteraard kunt u rekenen op de beste service en onderhoud, zoals u dat van al onze installaties gewend bent.

Licht en krachtinstallaties
Wij voorzien uw pand van de meest comfortabele installaties omtrent licht en kracht om een aangename woon- en werksfeer te creëren. Wij voorzien uw pand van de juiste verspreiding van krachtvoorzieningen, zodat u in iedere ruimte kunt genieten van elektro, audio en visuele toepassingen.

Verlichting en noodverlichting
Wij zorgen met een lichtplan dat is afgestemd op de uitstraling over een veilig pand beschikt dat functioneel en sfeervol verlicht is.

Datanetwerken
We zorgen ervoor dat u snel informatie uit kunt wisselen of tot uw beschikking heeft, doordat we een snel datanetwerk installeren.

Domotica
U heeft de controle over de vele elektrotechnische installaties in uw pand, doordat we u voorzien van domotica die alle installaties in één systeem onder brengt. Altijd conform de laatste trends van de markt.

Aarding, overspanning en bliksembeveiliging
Wij vinden het erg belangrijk dat u veilig kunt wonen en werken en zorgen daarom voor aarding, overspanning en bliksembeveiliging.

UPS-noodstroom
Mocht het ongelukkigerwijs nodig zijn, dan staan we voor u klaar met UPS-noodstroom om uw woon- of werkruimte draaiende te houden.

Klik voor meer informatie over de elektrotechnische installaties in de rechterkolom van deze pagina op de verschillende installaties die we voor u kunnen realiseren.